Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Domuri Geodezice, locuinte permanente, kituri prefabricate
9000 €
Brand
Diam 6,00-30,00m
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Investind intr-un dom Natural Spaces Domes™/EEE Habitax, automat va asigurati un sistem ce a fost proiectat sa intensifice si sa imbunatateasca sanatos spatiu locuibil pentru dumneavoastra, pentru familia dumneavoastra si in acelasi timp sa respecte si sa nu agreseze spatiul ambiental.

Domurile Natural Spaces Domes™ sunt gandite pentru a fi accesibile cat mai multor persoane care doresc o casa vie, super-eficienta energetic, o casa bazata pe principii naturale, fiind proiectate pentru cei care doresc sa traiasca intr-un dom, iar fiecare element este conceput ca sa fie usor manevrabil de oameni - in fond acestia sunt cei care le construiesc.

        Avand in vedere acest principiu si pornind de la  Kitul dom Start, poate fi dezvoltat proiectul dorit, in etape pana la faza finala,  in functie de posibilitatile financiare in timp si gustul fiecaruia.

Noi nu furnizam doar un kit, ci un intreg sistem care poate fi accesat in etape, in functie de posibilitatile bugetare de moment a fiecaruia.

Pe tot parcursul investitiei, nu veti fi singuri si veti putea accesa programul nostru de training si consultanta.

Domurile NSD/EEE HABITAT sunt concepute ca sa respecte, si chiar exced, orice normativ si solicitari privind locuintele permanente, fiind de fapt o casa care sa reziste in timp si sa va asigure confortul mult cautat, dublat de costuri reduse de intretinere

        In cazul in care se doreste o economie considerabila de fonduri financiare, foarte-binevenita unui asemenea tip de proiect, acestea pot fi compensate prin montajul efectuat direct de beneficiar, kiturile fiind concepute pentru a putea fi asamblate chiar si de neprofesionisti in timp scurt.

        EEE HABITAX va ofera real si practic aceasta facilitate:

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura